Maak kennis met the A-Team

Jobcategorie

Bouw & Infra

Wegenbouw, grond-, riolerings- of afbraakwerken: het zijn fundamentele projecten die vakkennis vergen. Bij Aertssen zetten we onze jarenlange ervaring in om zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde te brengen. Die expertise leverde ons de hoogste erkenning in België op. Join the A-team en ontdek wat jij kan betekenen voor onze divisie Bouw & Infra.

Jobcategorie

Hijskranen

Krijg jij een kick van uitzonderlijk grote of zware voorwerpen? Als hijskraanspecialist ben je er elke dag mee in de weer. Dankzij de 3D-voorstelling die onze engineers maken voor elk project weet je al op voorhand wat je mag verwachten. Zo bereiden we onze projecten nauwgezet voor en gaan onze ervaren medewerkers voor een feilloze uitvoering ervan.

Jobcategorie

Services

Topprestaties leveren lukt alleen met professionele machines en installaties. Op onze werven krijgen die het zwaar te verduren. Als collega van onze divisie Services sta je altijd paraat. Preventief onderhoud, reparaties op werven en een adequaat wisselstukkenbeheer: het zijn maar enkele van je kerntaken waarmee je bijdraagt tot de onberispelijke staat van ons machinepark.

Jobcategorie

Transport

Wil je expert worden in uitzonderlijk vervoer? Dan ben je bij Aertssen aan het juiste adres. Als chauffeur lever je goederen en machines met buitengewone afmetingen professioneel en vlekkeloos af. En dat op elke binnen- of buitenlandse bestemming. Advies geven bij vergunningsaanvragen, opslag van of aanpassingen aan machines? Ook dat nemen we voor onze rekening.

Jobcategorie

Logistiek

Onze klanten een professionele logistieke dienstverlening bieden. Als collega van onze divisie Logistiek is dat jouw eerste prioriteit. In onze magazijnen in Antwerpen (Verrebroek) en Zeebrugge bewaar je klantengoederen alsof het de jouwe zijn. En sta je in voor de verzending ervan. Verpakken en opnieuw labelen, afhandelen van douanedocumenten, en de technische ondersteuning van machines verzekeren? Je doet het allemaal met maar één drijfveer: onze klanten de beste logistieke service garanderen.

Jobcategorie

Stafdiensten

De helpende handen van onze onderneming: zo omschrijf je onze stafdiensten het best. Ze ondersteunen onze organisatie en alle divisies op het vlak van HR, financiën, ICT, facilities, juridische zaken en communicatie. Als nieuwe medewerker kom je ongetwijfeld met hen in contact.