Account Coördinator - Forwarding | Verrebroek

Sector: Transport & Logistiek
-
Talenkennis: NL
Solliciteer hier

Bedrijfsvoorstelling

Dankzij onze 60 jaren ervaring en state-of-the-art machines kom je terecht in een gedreven en open familiebedrijf! We zijn specialist in België op gebied van 3 grote divisies, Aannemingsbedrijf Aertssen, Aertssen Kranen, Aertssen Transport en Logistiek. Wij verzorgen de meest uiteenlopende projecten! Naast onze activiteiten in België zijn wij sinds een 15-tal jaren ook een vaste waarde in het Midden-Oosten. Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark en 1500 gespecialiseerde medewerkers zijn wij in staat steeds een optimale service aan te bieden!

Onze medewerkers zijn goud waard. Het is de combinatie van mensen, machines en kennis die het ons mogelijk maken de beste te zijn in wat we doen.

People, Power and Passion to build on!

Functieomschrijving

  • Je staat in voor een correcte stockregistratie van goederen. (voor deze goederen behartig je het volledige inbound- en outboundproces. (transport, administratie, douane, eindfacturatie)) M.a.w. je behandelt dossiers van A tot Z.
  • Je houdt toezicht op de algemene werking van het team en bent het eerste aanspreekpunt in geval van uitdagingen & problemen, met ondersteuning van je manager.
  • Je bent verantwoordelijk voor enkele (beperkte) commerciële taken, stockrapporteringen & - inventarissen, alsook o. a. KPI & andere rapporteringen.
  • Je rapporteert & escaleert indien nodig, dagelijks rechtstreeks aan de manager.

Profiel

  • Je vindt initiatief nemen iets vanzelfsprekend en hebt de nodige maturiteit om problemen tot een goede oplossing te brengen en/of te anticiperen op eventuele problemen.
  • Idealiter heb je een diploma in de logistiek mét enkele jaren ervaring.
  • Kennis van Incoterms, douane en forwarding in het algemeen zijn een sterke troef.

Aanbod

Bij Aertssen kom je terecht in een familiebedrijf met een collegiale sfeer. Verder kom je terecht in een hecht team en krijg je de nodige uitleg om je job optimaal te kunnen uitvoeren. Je mag je verwachten aan een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, smartphone, ...) en een mensgerichte aanpak.

Plaats van tewerkstelling

Bereken de route naar je werk
Interesse in een job als Account Coördinator - Forwarding | Verrebroek?
Solliciteer hier Keer terug
Deel deze vacature:

Andere jobs